ASSOCIACIÓ D'AMICS DE L'SCALEXTRIC D'OSONA

 

AVANTATGES DE SER SOCI:

 

·Per venir a corre quan vulguis: trams de ral·li permanents d'ús exclusiu per a socis i amb condicions de cursa (cronòmetre, fonts d'alimentació regulables, trams de farina i asfalt).

·Obtenir descomptes a les curses A.E.O. Sport.

·Obtenir descomptes en alguns dels nostres col·laboradors.

·Circuit de Velocitat de 6 carrils i 35 mts. de corda.

* Consulteu normes d'ùs i drets del soci.

 

Omple aquesta butlleta i l'entregues a qualsevol membre de la junta (ens podeu trobar en el nostra local els dimarts al vespre de 20h. a 22h. o bé en dies de curses), juntament amb l'import de la quota. L'import de la quota anual per soci actual 90.-€ (pagament semestral 50.-€) i alta de nou soci 120.-€ (pagament semestral 70.-€). Vàlid temporada 2022.

 

Nom:

Cognoms:
Adreça:
Població: C.P.:
D.N.I.: Data Naixement:
Telèfon: e-mail:
* 1 fotografies tamany carnet (paper o digital).

 

Avís Legal:

« D’acord amb l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades (LOPD) us informem que les vostres dades s’inclouen en un fitxer de propietat de l’Associació, el responsable del qual és A.E.O. Sport (Associació d’Amics de l’Scalextric d’Osona), NIF: G-61.328.456. Les vostres dades són tractades amb l’única finalitat d’ informació de les diferents activitats lúdiques i  gestions amb el soci. En qualsevol cas, podeu exercir els vostres drets d’accés, modificació, cancel·lació i oposició tot enviant un correu a:  info@aeosport.com »

 

 Podeu imprimir aquesta butlleta: