ASSOCIACIÓ D'AMICS DE L'SCALEXTRIC D'OSONA

 

 

· INSCRIPCIONS: S'ha de cursar obligatoriament una pre-inscripció els dies previs a les curses, exclusivament a través pel grup de WhatsApp. L'Organització no és fà responsable ni té el deure de comprobar les inscripcions fora del plaç i quedaran a criteri de l'Organització i tindran un recàrrec de 3.-€.

 

L'import de les inscripcions serà abonat en el moment d'entrar a Parc Tancat i seran les següents::

 

Per Ral·li serà de 10.-€ els sèniors, 5.-€ pels socis d'A.E.O. i gratuït els infantils. Les diferentes tandes a escollir, és limitaran a 40 pilots cadascuna d'elles, donant prioritat als socis i pilots regulars del nostra Campionat.

 

Per Ral·li 1/24 serà de 10.-€ per un cotxe (5.-€ pels socis d'A.E.O.).

 

Per Ral·lis de Clàssics 1/32 i Legends 1/24 serà de 7.-€ per un cotxe (3.-€ pels socis d'A.E.O.) i 10.-€ per dos cotxes (5.-€ pels socis d'A.E.O.).

 

Per les curses de Velocitat serà de 10.-€ i pels socis d'A.E.O. 5.-€.

 

Altres curses tipus Raid, Resistència, etc..., queden a criteri de l'Organització.

 

L'import de les inscripcions de les curses puntuables pels diferents Campionats de Catalunya queden a criteri dels organitzadors dels mencionats Campionats.

 

· Acceptació d'inscripcions: L'Organització es reserva el dret de rebutjar qualsevol inscripció de participants considerats polèmics o ingrats, sense necessitat de donar explicacions. Tampoc es fa responsable dels danys ocasionats a persones o coses per part de tercers. L'inscripció a una cursa significa el coneixement i plena acceptació dels reglaments.